LT
Paskirta nauja Lietuvos atsakingo verslo asociacijos direktorė

Lietuvos atsakingo verslo asociacijos (LAVA) direktore tapo Giedrė Vinickienė. Ji pakeis iki šiol šias pareigas ėjusią Liną Blaževičiūtę.

Per daugiau nei 10 metų darbo strateginėse Lietuvos energetikos įmonėse, G. Vinickienė yra sukaupusi vertingos patirties socialinės atsakomybės, tvarios organizacijų plėtros, suinteresuotų šalių valdymo bei komunikacijos srityse.

Vilniaus universitete p. Vinickienė yra įgijusi Komunikacijos ir informacijos mokslų bakalauro ir magistro laipsnius.

„Savo sukauptas žinias ir patirtį taikysiu taip, kad prisidėčiau prie Lietuvos atsakingo verslo asociacijos tikslų įgyvendinimo ir sėkmingos plėtros. Tikiu, kad tik atsakingas verslas gali augti ir išlikti, nes visuomenės branda socialinę atsakomybę supranta kaip neatskiriamą sėkmingos veiklos dėmenį,“ – sako G. Vinickienė.

LAVA veikia nuo 2013 metų, kuomet buvo pertvarkytas ir formalizuotas Nacionalinio atsakingo verslo įmonių tinklas, jungęs Jungtinių Tautų „Pasauliniam susitarimui“ (angl. Global Compact) priklausančias įmones. Šiuo metu LAVA yra Jungtinių Tautų „Pasaulinio susitarimo“ atstovybė ir „CSR Europe“, formuojančio Europos atsakingo verslo veiklos darbotvarkę, tinklo nacionalinė partnerė.