LT
Privatumo politika

• bendras apsilankiusių vartotojų skaičius;
• vartotojo praleistas laikas puslapyje;
• vartotojų peržiūrėtas puslapių skaičius / skaičius per sesiją;
• naujų / senų lankytojų santykis;
• kokia naršykle buvo aplankytas puslapis, jos versija ir kalba;
• vietovė iš kurios buvo aplankytas puslapis;
• įrenginys, kuriuo buvo peržiūrėtas puslapis (stacionarus kompiuteris, planšetinis kompiuteris ar mobilus telefonas);
• kokiu būdu buvo patekta į puslapį (tiesiogiai įrašius naršyklėje internetinį adresą, per paieškos sistemas (Google, Bing ir kt.), per socialinius tinklus („Facebook“ ir pan.), per kitas nuorodas.

Slapukus galite tvarkyti ir (arba) ištrinti savo nuožiūra. Savo kompiuteryje galite ištrinti visus išsaugotus slapukus, o daugumoje naršyklių galite pasirinkti, kad slapukai nebūtų išsaugomi. Atminkite, kad išjungę slapukus, galite netekti galimybės naudotis daugybe funkcijų, kurios taip pat būtinos interneto svetainių veikimui. Jei norite gauti daugiau informacijos apie slapukus, apsilankykite svetainėje www.aboutcookies.org, kurioje pateikta detalesnė ir nepriklausoma informacijos apie tai, kaip išjungti slapukus naršyklės parametrų skiltyje ir kaip pašalinti Jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus. Jei norite pašalinti slapukus iš savo mobiliojo telefono, žr. savo telefono naudojimo instrukciją.

GALIOJIMAS IR PAKEITIMAI