LT
TAPK ASOCIACIJOS NARIU

LAVA yra atvira organizacija ir kviečia jungtis įvairiose srityse dirbančias bei darnos siekiančias įmones ir organizacijas, norinčias kurti atsakingos veiklos tradicijas ir prisidėti prie geresnės gyvenimo kokybės kūrimo  Lietuvoje.

Prisijunkite, būkite vienu iš mūsų! Atsakingas verslas tikrai gali būti mūsų šalies išskirtinumas!

LAVA yra puiki atsakingo verslo gerosios praktikos dalijimosi platforma, skatinanti mokytis, augti ir plėtoti darnų vystymąsi Lietuvoje, drauge kuriti vertę organizacijoms, visuomenei ir valstybei. Čia galima semtis praktinės patirties iš atsakingo verslo organizacijų, tarptautinių asociacijų, dalintis savo patirtimi, bendradarbiauti.

LAVA nariu gali būti kiekvienas juridinis asmuo – įmonė, įstaiga ar organizacija, kuri įsipareigoja laikytis atsakingos veiklos principų, numatytų LAVA įstatuose. Taip pat nori mokytis ar dalintis gerąja praktika. Dalintis sukaupta atsakingos veiklos patirtimi – esminis atsakingos organizacijos bruožas.

Kaip tapti LAVA nariu:

• Įmonė ar organizacija, siekdama tapti Asociacijos nariu, el. paštu: giedre.vinickiene@asociacijalava.lt siunčia užklausą dėl narystės ir el. paštu gauna nustatytos formos deklaraciją, kurią užpildę siunčia ir įsipareigoja laikytis Atsakingo verslo principų.
  • Valdyba įvertina deklaraciją ir priima sprendimą dėl narystės, ne vėliau nei per 30 dienų nuo prašymo gavimo dienos.
  • Priėmus sprendimą priimti į narius, juridinis asmuo laikomas tapusiu LAVA nariu nuo stojamojo įnašo ir pirmojo narystės mokesčio sumokėjimo dienos.

Narystės mokestis LAVA – diferencijuotas, priklauso nuo darbuotojų skaičiaus.

Darbuotojai Mokestis
iki 50 300 €