2014 m. birželio 02 d.

Kviečia NAVA apdovanojimai 2013

2014 m. birželio 5 d. septintą kartą bus apdovanotos socialiai atsakingos Lietuvos įmonės.

Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos organizuojamo Nacionalinių atsakingo verslo apdovanojimų (NAVA) renginyje bus pagerbtos įmonės, 2013 metais labiausiai prisidėjusios prie darbuotojų gerovės kūrimo, jos stiprinimo, bendruomeniškumo skatinimo bei poveikio aplinkai mažinimo Lietuvoje.

„Pelnas yra svarbus, bet ne vienintelis įmonės tikslas. Vykdomos veiklos atsakomybę prieš darbuotojus bei įmonės brandumą rodo ir palankių darbo sąlygų užtikrinimas, darbuotojo šeimos ir darbo įsipareigojimų derinimas, lankstus darbo grafikas, įmonės vadovybės vykdomas dialogas su darbuotojais, jų įtraukimas į įmonės sprendimų priėmimą bei kita socialiai atsakinga veikla“, – sako socialinės apsaugos ir darbo ministrė Algimanta Pabedinskienė.

Įmones vertino komisija, sudaryta iš Socialinės apsaugos ir darbo, Ūkio, Aplinkos ministerijų bei socialinių partnerių atstovų.

Vieta ir laikas: Nacionalinių atsakingo verslo apdovanojimų renginys vyks „Crowne Plaza Vilnius“ viešbutyje (M. K. Čiurlionio g. 84, Vilnius). Pradžia – 16.00 val.

Daugiau informacijos: tel. 266 8122, 266 8166.

Pagal SADM inf.