2014 m. liepos 29 d.

SPA VILNIUS paskelbė ĮSA ataskaitą 2013

Kviečiame susipažinti su SPA VILNIUS Pažangos ataskaita už 2013 m., parengta vadovaujantis 10 "Pasaulinio susitarimo" principų. SPA  VILNIUS – tai grupė, apjungianti du sveikatingumo centrus – SPA VILNIUS Druskininkai ir SPA VILNIUS Vilnius.

2014 m. atvėrė duris trečiasis sveikatingumo centras – SPA VILNIUS Anykščiai.

Visų jų valdymas remiasi bendra vadybos, teikiamų  paslaugų  unikalumo  ir  kokybės,  klientų  aptarnavimo  standarto,  Pasaulinio susitarimo dešimties principų paramos koncepcija. SPA Vilnius branduolys – gydomasis ir poilsio SPA centras, įsikūręs seniausiame Lietuvos kurorte – Druskininkuose,  siūlantis  įvairias  SPA  ir  sveikatinimo procedūras su mineraliniu vandeniu ir gydomuoju purvu, poilsio, sveikatinimo, profilaktinio gydymo, diagnostikos, maitinimo ir konferencijų organizavimo paslaugas.

XXI a. pradžioje, kai SPA produktas jau nebe naujiena, kai atsiranda vis daugiau šių paslaugų teikėjų, SPA VILNIUS  išsikėlė strateginį tikslą – išsiskirti rinkoje aukščiausios kokybės sveikatinimo ir kurortinio gydymo paslaugomis.

Pereinant į naują aukštesnį  svečių  aptarnavimo  lygį, SPA VILNIUS  siekia  patenkinti net išrankiausių svečių pageidavimus ir išlaikyti lyderio pozicijas SPA rinkoje. Naujojo tikslo įgyvendinimo metodai: