2015 m. rugsėjo 10 d.

Nordic CSR Summit - kviečiame registruotis!

„Smart Business in Smart Cities” („Išmanus verslas išmaniame mieste”) – tai pagrindinė 2-osios Skandinavijos šalių prekybos rūmų, Lietuvos atsakingo verslo asociacijos LAVA bei Šiaurės ministrų tarybos biuro Lietuvoje organizuojamos konferencijos apie įmonių socialinę atsakomybę tema.

PROGRAMA: kvietime
DATA: 2015 m. spalio 1 d.
LAIKAS: 12:30-16:30 val.
VIETA: Technopolis, V. Gerulaičio g. 1, Vilnius

Technologijos pakeitė ne tik verslą, bet iš esmės pakeitė ir tai, kaip vystosi ir auga miestai. Jei užduotume sau klausimą, ar miestą mes dar kartą statytume tokiu pačiu būdu, atsakymas neabejotinai būtų „Ne”.

Mes naudotume modernesnes technologijas ir mums labiau rūpėtų žmonės bei juos supanti aplinka, nes tai yra pagrindiniai verslo plėtros ištekliai.

Konferencijos siekis – jog jos metu aptarti išmanaus miesto bei tvarios plėtros principai padės ne tik socialine atsakomybe besirūpinančioms įmonėms užtikrinti tvaraus verslo principų integravimą svarbiausiuose verslo sprendimuose, tačiau ir sutelks viešojo sektoriaus atstovus (tiek nacionaliniame, tiek savivaldos lygmenyje) pažvelgti į miestų plėtrą per tvarumo ir socialinės atsakomybės prizmę.

Konferencija vyks spalio 1 dieną Vilniuje, Technopolio biurų pastate. Ją organizuoja Danijos, Norvegijos, Suomijos ir Švedijos prekybos rūmai Lietuvoje bendradarbiaudami su Lietuvos atsakingo verslo asociacija LAVA bei Šiaurės ministrų tarybos biuru Lietuvoje (NORDEN).  Renginį remia Danijos, Norvegijos, Suomijos ir Švedijos ambasados.

Renginys vyks anglų kalba ir į jį kviečiami visų įmonių, kurioms rūpi socialinė atsakomybė, atstovai. Renginys nemokamas, tačiau būtina išankstinė registracija.

Konferencija, kurioje bus dalinamasi Skandinavijos šalių patirtimi, įtraukta į bendrąją „Karališkojo spalio 2015“ renginių programą, rengiamą Švedijos Karališkosios poros valstybinio vizito į Lietuvą proga.