2016 m. rugsėjo 18 d.

Kviečiame į LAVA rugsėjo seminarą – apie atsakingą darbdavystę

Rugsėjo 29 d. kviečiame organizacijas į seminarą apie atsakingą ir etišką darbdavystę.

LAIKAS: 2016 m. rugsėjo mėn. 29 d. 14:00-16:30 val.

ADRESAS: Aguonų g. 26, ESO būstinė (įėjimas - per Kolonų kavinės). Daugiau informacijos: Audronė Alijošiutė mob.  8 687 21450

REGISTRACIJA: iki  rugsėjo  27 d. Vietų skaičius ribotas. LAVA nariams renginys nemokamas.

Programa

14:00 -14:05 - Renginio atidarymas, dalyvių prisistatymas.

14:05 -15:05 -  Tvarumas (darnumas) personalo valdyme, dr. Živilė Stankevičiūtė,  KTU. Kaip įmonės žmonių išteklių valdymas kuria naudą organizacijai ilgalaikėje perspektyvoje. Dr. Ž. Stankevičiūtė pristatys 2015 m. atlikto įmonių (tame tarpe ir LAVA narių) tyrimo rezultatus apie tai, kiek žmonių išteklių valdymas atitinka darnų vystymąsi - yra ekonomiškai naudingas, socialiai atsakingas ir tausojantis.

15:05 -15:25 - Klausimai ir diskusija: Kaip darnus vystymasis atsispindi personalo valdyme jūsų įmonėje?

15:25 -15:35 pertrauka.

15:35 -16:05 - Įvairovė darbo vietoje - ar tai naudinga verslui? (apie tai teks raportuoti nefinansinės informacijos atskleidimų ataskaitoje). Dr. Margarita Jankauskaitė, Lygių galimybių plėtros centras.

16:05 -16:30 -  Klausimai, diskusija. Prašome visų dalyvių pasidalinti savo patirtimi šioje srityje.

PASTABA. Ne LAVA nariams seminaras - mokamas: 47 eurai.

Registracijos forma: https://goo.gl/forms/oBooqns07o3MnTEx2

Jei manote, kad renginys aktualus jūsų verslo partneriams, kolegoms, persiųskite jiems kvietimą.

Laukiame Jūsų,
LAVA