2017 m. balandžio 13 d.

„BMI Alumni“ asociacija kviečia

„BMI Alumni“ asociacija maloniai kviečia į vieną iš savo balandžio renginių, skirtų verslo reputacijos valdymui ir susijusių su atsakingu verslu. Renginys, pavadintas „Kick ass and gain brand trust: case studies of sustainable and transparent business practices" – tai geriausius Baltijos šalių pavyzdžių ir atvejų tyrimų pristatymas, po kurio vyks diskusija ir klausimų–atsakymų sesija.

Renginys vyks balandžio 27 d., ketvirtadienį 17:30, BMI pagrindinėje konferencijų salėje, verslo centro „Europa“ 30 aukšte, Konstitucijos pr. 7A.

Klientai, darbuotojai, investuotojai, vietos bendruomenės ir kitos suinteresuotosios šalys tikisi, kad įmonės elgsis atsakingai – rūpinsis darbuotojais ir mažu poveikiu aplinkai, bus lojalūs ir atviri klientų poreikiams, elgsi etiškai ir diegs tvarias inovacijas.  Kaip sukurti tvirtus santykius ir pasitikėjimą prekės ženklu atsižvelgiant į visa tai? Kaip lengviau užkariauti naujus klientų segmentus, patekti į užsienio rinkas?

Trumpai tariant, ateikite pasikalbėti ir padiskutuoti, kaip atsakomybė padeda sukurti patikimą ženklą visuomenėje! Renginio pranešėjai dalinsis pasaulinėmis tendencijomis, diskutuos apie vertę, naudą ir pristatys atvejų tyrimus iš Baltijos šalių.

Pranešėjai:

Marko Siller ir Maris Ojamuru, „Sustinere“ įkūrėjai ir partneriai,  padedantys kompanijoms kuriant skaidrų, įtraukiantį ir atsakingą verslą. Anksčiau Maris 6 metus dirbo kaip tvarumo, viešųjų reikalų ir atsakomybės vadovas banke „Swedbank“, o Marko teikė tvarumo konsultacijų paslaugas „KPMG Baltic“. Abu jie buvo susiję su pirmaujančiu Estijos atsakingo verslo forumu (LAVA atitikmuo ESTIJOJE), kur dirbo įvairiose pozicijose nuo 2010 m.

Plačiau apie renginį: https://www.bmialumni.lt/news-events/kick-ass-and-gain-brand-trust-case-studies-sustainable-and-transparent-business. Registracija: puslapyje arba e-mail: antanas.bubnelis@gmail.com; tel. 370 615 83854.

BMI Alumni inf.