2017 m. birželio 01 d.

Kviečiame į diskusiją Klaipėdoje - 06.13

Tęsdami Antikorupcijos vadovo verslui (AVV) pristatymo renginių ciklą, š. m. birželio 13 d. kviečiame privataus verslo atstovus į diskusiją „Kodėl verta kurti korupcijai atsparią aplinką versle?“ Klaipėdoje.

Renginyje bus pristatytas AVV, kuris parengtas STT iniciatyva, įgyvendinant Nacionalinę kovos su korupcija 2015–2025 metų programą. AVV rengiant prisidėjo Lietuvos atsakingo verslo asociacijos (LAVA), AB DNB banko, UAB „Ernst & Young Baltic“, Vyriausiosios tarnybinės etikos komisijos, Teisingumo ministerijos, „Transparency International“ Lietuvos skyriaus, AB Telia Lietuva (buvusi TEO LT, AB), Nacionalinės antikorupcijos asociacijos, „Baltosios bangos“, UAB „Algoritmų sistemos“ atstovai, skirtingų sričių ekspertai, atsižvelgdami į viešojo ir privataus sektoriaus patirtį kovojant su korupcija.

Diskusijoje taip pat  bus apžvelgiamos EBPO iniciatyvos, skatinančios skaidraus ir atsakingo verslo principų diegimą, aptariami įmonių elgesio standartai, kova su papirkinėjimu, prekyba poveikiu ir pan.

Diskusijoje dalyvaus STT, Susisiekimo ir Aplinkos ministerijų, UAB „Ernst & Young Baltic“, Vilniaus politikos analizės instituto, AB DNB banko, AB „Energijos skirstymo operatoriaus“ (ESO), Inovatyvios farmacijos pramonės asociacijos (IFPA), Lietuvos verslo konfederacijos, Lietuvos nacionalinio koordinacinio centro, Transparency International“ Lietuvos skyriaus, Klaipėdos universiteto, „Baltosios bangos“ atstovai.

Tikimės, kad privataus sektoriaus įmonėms pateikti gerosios praktikos pavyzdžiai ir rekomendacijos bus naudingos, kuriant ir vystant korupcijai atsparų verslą.

Diskusija vyks š. m. birželio 13 d. viešbutyje „Aurora", Nemuno g. 51, Klaipėda. Renginio pradžia 15 val. (dalyvių registracija nuo 14.30 val.).

Maloniai prašome registruotis iki š. m. birželio 7 d. el. paštu leonas.barisauskas@stt.lt.

Renginio darbotvarkė.