2017 m. lapkričio 17 d.

Atsakomybės ekonomika - ketvirtoji tarptautinė atsakingo verslo konferecija

2017-11-16 įvyko didžiausias atsakingo verslo renginys: LAVA drauge su partneriais – Šiaurės šalių prekybos rūmais ir Šiaurės ministrų tarybos biuru Lietuvoje – organizuota jau ketvirtoji tarptautinė atsakingo verslo konferencija, šiais metais pavadinta „Atsakomybės ekonomika: nuo savanoriškos veiklos iki naujų verslo modelių“.

Renginį tradiciškai globojo Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė. Šiemet, nepaisant to, kad ji asmeniškai negalėjo dalyvauti renginyje, renginio dalyviai Prezidentės sveikinimo kalbą išgirdo ekrane.

Kaip ir kasmet, konferencija suvienijo atsakingo verslo lyderius ir ekspertus iš Lietuvos bei užsienio, kurie dalinosi savo patirtimi ir žiniomis bei praktika.

Renginio metu jo dalyviai turėjo galimybę diskutuoti  ir sužinoti naujų dalykų apie atsakingo verslo tendencijas, susipažinti su praktiniais tvaraus, socialiai atsakingo verslo atvejais bei iniciatyvų pavyzdžiais (visą programą rasite čia).

Pranešimus skaitė Lietuvos atsakingo verslo asociacijos LAVA bei lietuviško ir skandinaviško kapitalo Lietuvoje veikiančių bendrovių ir institucijų atstovai iš „Orkla Group Logistics“, „PLH architects“, „Fortum“, „Scania“, „DNV GL Lietuva“, „Lietuvos energija“ ir Specialiųjų tyrimų tarnybos.

Skandinaviška verslo atsakomybės sampratą pristatė bei socialiai atsakingo verslo modelius aptarė Švedijos atsakingo verslo asociacijos vadovas Ola Lohman. Interviu su juo prieš renginį rasite čia.

Dėkojame visiems kalbėtojams ir susirinkusiai auditorijai! Iki pasimatymo kitais metais!
Daugiau nuotraukų – renginio partnerių Facebook profilyje (Norwegian - Lithuanian Chamber of Commerce).
Nuotraukose žemiau: LAVA vadovės Audronės Alijošiutės pranešimo akimirka; LAVA valdybos pirmininkė Lina Kapčinskienė.
LAVA ir partnerių inf.
  • <