LAVA SEMINARŲ CIKLAS „TVARI ORGANIZACIJA“

Lietuvos atsakingo verslo asociacija LAVA organizuoja nuotolinį seminarų ciklą „TVARI ORGANIZACIJA“ ir kviečia dalyvauti profesionalus ir ne tik, besidominčius ir (ne)abejingus verslo organizacijų tvarumo klausimams.

Atliekant Lietuvos rinkos tyrimą ir konsultuojantis su ekspertais, LAVA sudarė 14 seminarų ciklą (28 ak. val.), kuris yra orientuotas į aktualiausius verslo organizacijoms kylančius klausimus, susijusius su pirmaisiais ir ne tik tvarumo įgyvendinimo žingsniais, nustatant tvarumo strategines gaires, įvertinant įtaką suinteresuotosioms šalims, apskaičiuojant poveikį aplinkai, CO2 pėdsaką, pasitelkiant žaliąsias inovacijas ir įtraukiant darbuotojus bei visą tai ir dar daugiau užfiksuojant organizacijos tvarumo ataskaitoje.

PRANEŠĖJAI

Seminarus ves 18 Lietuvoje ir užsienyje pripažintų patyrusių tvarumo ekspertų, kurie dalinsis realiais praktiniais pavyzdžiais apie tvarumo diegimą versle bei gerųjų praktikų taikymą savo organizacijoje.

Pranešėjus rasite čia.

ŽINIOS IR GEBĖJIMAI

„TVARI ORGANIZACIJA“ seminarų ciklo dalyviai, pabaigę visą kursą, įgaus bazines organizacijų tvarumo įgyvendinimo žinias, kurias gebės praktiškai pritaikyti ir vystyti savo organizacijoje. Tai patvirtins Lietuvos atsakingo verslo asociacijos išduotas diplomas.

SEMINARAI

Seminarų ciklo pradžia – 2022 m. vasario 2 d.

Trukmė – 3 mėn.

Visi seminarai vyks kiekvieną trečiadienį nuotoliniu būdu 16:00-17:30 val.

Dalyvių skaičius ribotas.

ĮSIGYTI BILIETUS Į ATSKIRUS SEMINARUS GALITE ČIA

Domina LAVA narystė? Prisijunkite!

LAVA yra pirmoji Lietuvoje verslo asociacija, dėmesį sutelkusi į tvarumo ir įmonių socialinės atsakomybės temas. LAVA yra „CSR Europe“ (Europos atsakingo verslo asociacija, jungianti apie 10‘000 narių visoje Europoje) narė ir nacionalinė partnerė Lietuvoje. Šiuo metu LAVA vienija 36 organizacijas.