LT
Diskusija: Įmonių rėmimo strategijos: kiek jos rodo tvarų požiūrį ir kaip tai atsispindi įmonės tvarumo strategijoje?

Pastebima, jog visuomenė ne visada atskiria socialiai atsakingą verslą ir tą, kuris prisideda prie atsakingų iniciatyvų. Pasitaiko atvejų, kai verslo įmonės remia socialines akcijas ir mano, jog tai yra pakankamas indėlis į visuomenės gerovę arba kad to užtenka norint laikyti save socialiai atsakingu. Kiek rėmimas ir įsitraukimas į socialines iniciatyvas atspindi įmonės socialinės atsakomybės ir tvarumą strategiją?

Šį ir kitus klausimus gvildeno diskusijos pašnekovai:

Diskusijos video įrašą rasite ČIA.

Apie projektą: Lietuvos atsakingo verslo asociacijos (LAVA) Ekspertų taryba kartu su 15 min.lt, pristato naują tęstini projektą, kurio tikslas – Pasaulinių darnaus vystymosi tikslų (DV17) aktualizavimas ir sklaida. Su šių sričių ekspertais, mokslininkais ir profesionalais planuojamas tęstinis diskusijų ciklas apie tvarumo svarbą. Esame tikri, kad žinios bei rekomendacijos bus naudingos tiek verslo atstovams, tiek visuomenei.