IEŠKOME: Lietuvos atsakingo verslo asociacijos direktoriaus (-ės)

Lietuvos atsakingo verslo asociacija (LAVA) siekia formuoti ir stiprinti atsakingo ir tvaraus verslo ekosistemą Lietuvoje. Asociacija šiuo metu vienija 36 įvairiuose sektoriuose veikiančias įmones ir organizacijas, siekiančias diegti ir vadovautis atsakingos ir tvarios veiklos principais. LAVA yra pirmoji Lietuvoje verslo asociacija, dėmesį sutelkusi į tvarumo ir įmonių socialinės atsakomybės temas. LAVA yra CSR Europe narė ir nacionalinė partnerė Lietuvoje.

LAVA misija – skatinti darnaus verslo vystymąsi kaip atsakingos visuomenės ir tvarios ekonomikos augimo pagrindą. LAVA vizija – Lietuvos atsakingą ir tvarų verslą jungianti ir atstovaujanti organizacija, kuri skleidžia gerąją patirtį ir skatina palankesnę darnaus verslo aplinką.

LAVA šiuo metu ieško:

DIREKTORIAUS (-ĖS)

DARBO POBŪDIS

REIKALAVIMAI

MES JUMS SIŪLOME:

CV ir motyvacinį laišką su nuoroda „LAVA direktorius (-ė)“ siųskite el. paštu info@asociacijalava.lt iki 2022 m. vasario 13 d. Duomenų konfidencialumą garantuojame, informuosime tik atrinktus kandidatus.

Galima darbo pradžios data – nuo 2022 m. kovo 1 d.