LAVA GET-TOGETHER

LAVA siekia stiprinti narių tarpusavio bendravimą ir ryšį, geriau susipažinti su naujais nariais bei pristatyti jiems, kuo gyvena LAVA, todėl rugsėjo 29 d. susibūrėme neformaliam susitikimui „LAVA GET-TOGETHER“.

Susitikimo metu išklausėme LAVA nario „Bonduelle Baltics“ tvarumo istoriją (ją pristatė „Bonduelle“ vykdomasis direktorius Baltijos šalims – Tomas Kazakevičius), supažindinome narius su laukiančiais LAVA pokyčiais bei artimiausiomis veiklomis, taip pat skyrėme laiko diskusijai, kurios metu nariai dalinosi ir teikė pasiūlymus dėl asociacijos veiklos stiprinimo ir plėtros.

Džiaugiamės stiprėjančia bendryste, vis didėjančiu naujų narių prisijungimu ir tiesiamu pagrindu atsakingo ir tvaraus verslo ekosistemos kūrimui.

Dėkojame visiems dalyvavusiems, o susitikimą turėjusiems praleisti dėl susilpnėjusios sveikatos – linkime kuo greičiau sustiprėti.

Turite savo tvarumo istoriją ir galite pasidalinti? Siekiate mokytis ir išgirsti įkvepiančius pavyzdžius? Prisijunkite prie LAVA narių!