SAVE THE DATE/ Nordic-Baltic Sustainable Business summit 2021

Kiekvienas žingsnis ir jį lydintis veiksmas palieka pėdsaką. Ir tik nuo mūsų priklauso, ar jis bus kuriantis pridėtinę vertę, orientuotą į tvarią ateitį. Nusprendę pasirinkti gyvenimo kelią, grįstą socialine atsakomybe, iš savo darbovietės tikisi to paties.

Šiaurės ir Baltijos šalių tvaraus verslo susitikimo, kuris įvyks lapkričio 24 d., iniciatoriai – įsitikinę: darbdavys turi ieškoti sprendimų, leidžiančių pritraukti, įgalinti ir išlaikyti tokius talentus, kurie savo darbais skatina pasaulį judėti darnaus vystymosi link, nes tai garantuoja šviesią ateitį.
Jau aštuntus metus organizuojamas Šiaurės ir Baltijos šalių tvaraus verslo susitikimas, kuris vyks lapkričio 24 dieną nuotoliniu būdu. Susitikimo programoje numatyti Šiaurės ir Baltijos regione pirmaujančių įmonių, tyrėjų ir nevyriausybinių organizacijų gerųjų tvarumo praktikų, susijusių su talentų pritraukimu ir išlaikymu, pristatymai, atsakysiantys į klausimus:

Susitikimą vainikuos panelinė diskusija „Tvarus verslas, įgalinantis talentą. Talentas, įgalintis tvarų verslą“, kurią moderuos socialinės atsakomybės ir tvarios veiklos ekspertas Liudas Jurkonis.

Šiaurės ir Baltijos šalių tvaraus verslo susitikimą 2021 organizuoja Lietuvos atsakingo verslo asociacija (LAVA) kartu su Norvegijos, Danijos, Švedijos ir Suomijos prekybos rūmais, Šiaurės Ministrų Tarybos biuru Lietuvoje ir Norvegijos ambasada.

Daugiau informacijos rasite 15min.lt straipsnyje – ČIA.