TAPK ASOCIACIJOS NARIU

LAVA yra atvira organizacija, kuri kviečia jungtis įvairiose tvaraus verslo srityse veikiančias įmones ir organizacijas, siekiančias kurti atsakingos veiklos tradicijas ir prisidėti prie geresnės gyvenimo kokybės kūrimo Lietuvoje.

LAVA yra gerosios atsakingo verslo praktikos dalijimosi platforma, skatinanti mokytis, augti ir plėtoti darnų vystymąsi Lietuvoje, drauge kurti vertę organizacijoms, visuomenei ir valstybei. Čia galima semtis žinių ir patirties iš atsakingo verslo organizacijų, tarptautinių asociacijų, dalintis savo patirtimi bei bendradarbiauti.

LAVA nariu gali būti kiekvienas juridinis asmuo – įmonė, įstaiga ar organizacija, kuri įsipareigoja laikytis atsakingos veiklos principų (numatytų LAVA įstatuose), mato prasmę dalintis šia patirtimi ir drauge formuoti bei stiprinti atsakingo ir darnaus verslo aplinką.

Reikalavimai narystei:

• Nepriekaištinga įmonės ar organizacijos ir vadovo reputacija;
  • Įmonė ar organizacija veikia rinkoje ne mažiau kaip 2 metus;
  • Įmonė ar organizacija turi ne mažiau kaip 3 darbuotojus.

Kaip tapti LAVA nariu:

• Įmonė ar organizacija, siekdama tapti asociacijos nariu, el. paštu tomas.jankus@asociacijalava.lt siunčia užklausą dėl narystės ir el. paštu gauna nustatytos formos deklaraciją, kurią užpildę įsipareigoja laikytis atsakingo verslo principų;
  • LAVA valdyba įvertina deklaraciją ir priima sprendimą dėl narystės per 30 dienų nuo prašymo gavimo dienos;
  • Juridinis asmuo laikomas tapusiu LAVA nariu nuo pirmojo narystės mokesčio sumokėjimo dienos.
Pateikdamas duomenis patvirtinu, kad susipažinau su privatumo politika