TAPK ASOCIACIJOS NARIU

LAVA yra atvira organizacija, kuri kviečia prisijungti įvairiuose sektoriuose veikiančias įmones ir organizacijas, siekiančias vadovautis atsakingos ir tvarios veiklos principais, jais dalintis ir prisidėti prie tvaraus verslo ekosistemos formavimo ir stiprinimo Lietuvoje.

LAVA yra gerosios atsakingo ir tvaraus verslo praktikos dalijimosi platforma, skatinanti mokytis, augti ir plėtoti darnų vystymąsi Lietuvoje, drauge kurti vertę organizacijoms, visuomenei ir valstybei. Čia galima semtis žinių ir patirties iš atsakingų ir tvarių verslo organizacijų, tarptautinių asociacijų, dalintis savo patirtimi bei plėsti tvarumo profesionalų tinklą.

LAVA nariu gali būti kiekvienas juridinis asmuo, kuris įsipareigoja laikytis atsakingos veiklos principų (numatytų LAVA įstatuose) ir turi parengęs tvarumo ataskaitą arba įsipareigoja ją parengti tapęs nariu, mato prasmę dalintis tvarios veiklos patirtimi ir drauge formuoti bei stiprinti tvaraus verslo aplinką Lietuvoje.

Reikalavimai narystei:

• Nepriekaištinga organizacijos ir vadovo reputacija;
  • Organizacija veikia rinkoje ne mažiau kaip 2 metus;
  • Organizacija turi ne mažiau kaip 3 darbuotojus;
  • Organizacija turi parengusi tvarumo ataskaitą arba įsipareigoja ją parengti tapusi nare.

Kaip tapti LAVA nariu:

• Organizacija, siekdama tapti asociacijos nariu, el. paštu info@asociacijalava.lt siunčia užklausą dėl narystės ir per 2 d. d. el. paštu gauna nustatytos formos deklaraciją, kurią užpildę įsipareigoja laikytis atsakingo verslo principų;
  • LAVA valdyba įvertina deklaraciją ir priima sprendimą dėl narystės per 30 dienų nuo prašymo gavimo dienos;
  • Juridinis asmuo laikomas tapusiu LAVA nariu nuo pirmojo narystės ir stojamojo mokesčio sumokėjimo dienos.
Pateikdamas duomenis patvirtinu, kad susipažinau su privatumo politika