TAPKITE ASOCIACIJOS NARIU

LAVA yra atvira organizacija, kuri kviečia prisijungti įvairiuose sektoriuose veikiančias įmones ir organizacijas, siekiančias vadovautis atsakingos ir tvarios veiklos principais, jais dalintis ir prisidėti prie tvaraus verslo ekosistemos formavimo ir stiprinimo Lietuvoje.

LAVA – tai gerosios atsakingo ir tvaraus verslo praktikos dalijimosi tinklas, skatinantis mokytis, augti ir plėtoti darnų vystymąsi Lietuvoje, drauge kurti vertę organizacijoms, visuomenei ir valstybei. Čia galima semtis žinių ir patirties iš atsakingų verslo organizacijų, tarptautinių asociacijų, dalintis savo patirtimi bei plėtoti profesionalias tvarumo žinias.

LAVA nariu gali būti kiekvienas juridinis asmuo, kuris įsipareigoja laikytis atsakingos veiklos principų (numatytų LAVA įstatuose) ir turi parengęs tvarumo ataskaitą arba įsipareigoja ją parengti tapęs nariu, mato prasmę dalintis tvarios veiklos patirtimi ir drauge formuoti bei stiprinti tvaraus verslo aplinką Lietuvoje.

Reikalavimai narystei:

Kaip tapti LAVA nariu:

Registracijos forma

Daugiau informacijos apie narystės tipus: https://asociacijalava.lt/nario-mokestis/